امروز تو خیابون مطهری روبروی جاده امامزاده محمود (کنار هزاره سوم ) یه تابی میزدم ؛ چشمم خورد به این تابلو ... فکر کنم همین امروز نصبش کردند ... برام سوال شد که این باشگاه چیه ؟ وچه اهدافی داره ؟ ان شا ء الله که دارای هدف و فعالیت مفیدی برای همشهریان باشه
شورای اسلامی شهر دولت آباد برای اینکه نشان دهد شورای اسلامی شهر است نه شورای اسلامی شهرداری از ساختمان شهرداری نقل مکان و در محل اداره ارشاد برخوار واقع در خیابان سجاد علیه السلام مستقر شده است ... لذا همشهریان عزیز جهت رجوع به شورا به مکان جدید مراجعه نمایند ..
چند روز پیش برای کاری به کمشچه میرفتم .تو راه متوجه برج کبوتر یا کفتری شدم ... حس فضولیم گفت که برم یه سری بزنم
جلوتر رفتم ...
نه انگار جالبه .. برم ببینم
وای اینکه داره خراب میشه .... چه جالبه !!!
برم نزدیک ...
برم داخل ببینم توش چه خبره
یا الله همسایه ... وای داخلش چه جالبه ...
این سوراخها چیه ؟ ... هان جای نشستن کبوتراس !
وایسا مینم ... انگار پله داره ... چه جالب دو طبقس !
خب یه عکس عمودی هم بگیرم
پس اداره میراث فرهنگی کجاست ؟ وایسا ببینم بیرون نیست ... نه نیست .. اینا که خیلی ادعاشون میشه ... حتما گذاشتن خوب خراب بشه بعد یه بودجه هنگفت از دولت بگیرند و برای اینجا هزینه کنند ...باور کنید یه بنای ساده هم الان میتونه این برج را درست کنه ... نمیدونم چرا اداره میراث کاری نمی کنه ؟
پس از هفتهها کشمکش بین ایران و آمریکا برای معرفی حمید ابوطالبی بهعنوان سفیر ایران در سازمان ملل، سرانجام مجلس نمایندگان آمریکا روز پنجشنبه به اتفاق آرا مخالفت خود با ورود وی به خاک آمریکا را تصویب کرد و آن را برای تصویب نهایی، تحویل دفتر ریاستجمهوری آمریکا داد.
البته پیشتر نیز مجلس سنا مخالفت خود را با ابوطالبی اعلام کرده بود. هر چند که امکان دارد این طرح با وتوی اوباما روبهرو شود؛ اما تا همین جا هم آمریکاییها با این خصومتورزیهایشان نشان دادهاند که تابع هیچ مقررات، قانون و تعهدات بینالمللی نیستند تا جایی که حتی بدیهیترین قوانین بینالمللی را زیر پا میگذارند. در این باره ذکر چند نکته حائز اهمیت است:
اول اینکه؛ با این اقدام غیرقانونی آمریکا، این کشور دیگر نمیتواند میزبانی بیطرف و مشروع برای حضور سازمان ملل در خاک خود باشد؛ از این رو، طرح این موضوع باید در دستور کار دولت ایران و دیگر کشورهای بیطرف قرار گیرد.
نکته دوم اینکه؛ این مسئله بهخوبی نشان داد که برای آمریکاییها دولت روحانی یا هر دولت دیگری، تفاوت ندارد و خصومتورزی آنها علیه دولت و ملت ایران، مختص به این دولت یا آن دولت و... نیست؛ از این رو، امید بستن به مذاکرات و گفتوگو با این کشور برای حل مشکلات دو طرف، امیدی واهی است.
سوم آنکه، این کارشکنیها اگرچه در گذشته هم وجود داشته است، ولی هیچگاه به اندازه گستاخی امروز آمریکاییها نبوده است و این مسئله، به برخی برخوردهای منفعلانه دستگاه سیاست خارجه در مسائل مختلف برمیگردد که این توهم را در آمریکاییها بهوجود آورده که با توجه به ضعف دولت ایران، میتواند هر اقدامی را بر آن تحمیل کند.
از این رو دولت ایران باید با پافشاری بر گزینه ابوطالبی و عقبنشینی نکردن از معرفی وی، هم به آمریکاییها و هم به کسانی که این روزها به برخی اقدامات دولت با نگاه تردید مینگرند، نشان دهد که از منافع ملی ایران دست نخواهد کشید. ضمن اینکه، این مسئله باید از مجاری قانونی و سازمان ملل نیز بجد پیگیری گردد. هرگونه عقبنشینی امروز ما قطعاً گستاخی بیشتر آمریکاییها را در مسائل بین ما و آنها در پی خواهد داشت. برخلاف نظر برخی اصلاحطلبان مرعوب هم، عذرخواهی آنان از اشغال سفارت آمریکا در تهران(!) اینگونه برخورد کردنهای آمریکا با ایران را اصلاح نخواهد کرد. فقط قاطعیت و مقاومت، چارهساز مراوده با آمریکا و غرب است و بس.